Crime Pays van Unibet

Crime Pays Unibet

Crime Pays gokkast van Unibet

Unibet heeft een nieuwe exclusieve slotmachine in haar assortiment: “Crime Pays”, met een unieke interactieve multiplayer bonus jackpot van € 50.000 die er gegarandeerd uitgaat iedere 4 tot 5 weken! Deze kast is exclusief te spelen bij Unibet.com en Maria.com. De gokkast Crime Pays heeft als hoofdrolspeler een ex politieman die nu privédetective is.

Crime Pays Unibet

Hij is op zoek naar de criminelen die zijn broer hebben vermoord en ervoor te zorgen dat misdaad niet loont ! Als je Crime Pays voor het eerst speelt denk je dat in een spannende film zit en niet op een gokkast aan het spelen bent. De visuele effecten zijn zo geweldig dat je even vergeet dat je op een video slotmachine speelt. De speciaal voor dit spel samengestelde soundtrack voegt nog meer toe aan de originele spel beleving. De Crime Pays gokkast zit vol met originele kenmerken en opties zoals je nog nooit eerder hebt gezien in een video slotmachine.

Crime Pays gokkast

Mogelijkheden

Het bonusspel op deze gokkast is als eerste ter wereld interactief. Spelers moeten uit een aantal opties kiezen om de schuilplaats van het criminele meesterbrein te vinden en daarmee ook de hoofdprijs van 50.000 euro. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de spanning stijgt als het aantal hide-outs kleiner en kleiner wordt. De kans dat jij de schuilplaats van de mastermind, en de € 50.000 jackpot vindt wordt dan steeds groter!

Deze gokkast heeft een vaste jackpot van € 50.000 maar ook een gratis spin functie ,diverse multipliers en de picking bonus ronde. Je speelt Crime Pays op 5 rollen met 4 lijnen. Je minimale inzet is 0,25 op 2 tot maximaal 50 winlijnen. Crime Pays moet je ervaren, nog nooit was een gokkast zo spannend en mooi als een Hollywood film ! Door de uitgebreide opties en enorme jackpot van € 50.000 raak je nooit uitgekeken op dit spel. Kruip in de huid van deze private detective en jij wordt de grote winnaar van CrimePays!