Foxin Wins Again gokkast

foxin wins again gokkast

De Foxin Wins Again gokkast is een nieuwe online videoslot die je door NextGen wordt aangeboden. De Foxin Wins Again gokkast is het vervolg op de zeer populaire Foxin Wins videoslot die vorig jaar werd uitgebracht Je speelt de Foxin Wins Again gokkast op 5 rijen met 25 winlijnen. Deze 3D gokkast kan je ook op alle mobiele apparaten spelen als de iPad, android tablets en smartphones.

Met de Foxin Wins Again gokkast ga je op geldjacht!

Spelers kunnen samen met de ultra rijke vossen op hun jacht veel geld verdienen met extreem veel wilds. Met de gratis games kan je veel geld winnen samen met de kleine vosjes. De graphics van deze gokkast zijn fantastisch, en samen met de SuperBet functie maakt dit het spelen op de Foxin Wins Again gokkast onvergetelijk!

Foxin-Wins-Again-gokkast

Bonus spellen

Er zijn twee bonus features waar je op moet letten: the fox funds bonus en de leprechaun shakedown bonus. Verdubbel je prijzen met de 2x multiplier. Met de Fox Funds bonus zie je onze harige vriend op het scherm verschijnen en je overladen met mooie geld prijzen! Deze leuke gokkast van NextGen is er die je niet wilt missen! Speel deze gokkast bij de beste online casino’s.