Turbo Joker gokkast van Fruits4Real

Fruits4Real fruitautomaten heeft een nieuwe spannende gokkast uitgebracht onder de naam Turbo Joker. De Turbo Joker gokkast is een speelautomaat met mooie groene kleuren en een overzichtelijk uiterlijk.

De nieuwe Turbo Joker gokkast van Fruits4Real

Turbo Joker gokkast Fruits4Real

Als je er twee minuten op gespeeld hebt weet je hoe hij werkt. Ga voor de turbo winst op deze te gekke TurboJoker van Fruits4Real.

Spelen op de Turbo Joker

Zoals gezegd is de Turbo Joker zeer gemakkelijk onder de knie te krijgen. Onder op het basisspel speel je op drie rollen met 1 winlijn. Dit kost je 1 credit per druk. Verzamel je de drie Jackpot geldzakken dan win je hier ineens 200 credits. Heb je zin om een prijs te verdubbelen dan kan dat door op kop of munt te gokken. Je kunt meteen naar het boven spel door op de “choose bet ” knop te drukken, rechts onder op de gokkast.

Extra verdienen

Op het boven spel speel je met een inzet van 5 of 20 credits op 3 rollen. Zet je 5 punten in dan tellen alle symbolen criss cross. De grote prijzen win je met een inzet van 20 credits op het topspel. Alles telt dan criss cross en het Joker symbool vervangt ieder ander symbool! Op deze manier zal de Turbo Joker je oneindig veel combinaties geven met als klapper drie jokers voor 200 credits!

Conclusie Turbo Joker gokkast

De TurboJoker gokkast van Fruits4Real is weer een zeer prettig te spelen fruitautomaat die geschikt is voor iedere speler. De TurboJoker heeft leuke extra’s zonder gecompliceerd te worden. Ben jij nieuw bij Fruits4Real? Schrijf je in en verdien 50 echte credits! Speel deze gokkast nu en misschien versla jij de TurboJoker wel!

Ben jij ook een liefhebber van de Multi Player? Probeer dan de nieuwe Twin Express. Met inzetten tot 50 credits per draai en 8 winlijnen zal je winst meter snel vollopen! Win tot 2000 credits per draai, en verzamel de drie trein symbolen voor nog eens 2000 credits. Zorg dat je op tijd bent voor dat de TwinExpress vertrekt!