Sterling Silver 3D slot machine!

Sterling silver 3D slot

Sterling Silver 3D slot spelen

Microgaming heeft zijn eerste echte 3D Stereo slot uitgebracht ! Met de lancering van de Sterling Silver 3D slot krijgen spelers de mogelijkheid om het neusje van de zalm op het gebied van video slot entertainment uit te proberen. De Sterling Silver 3D heeft super realistische graphics ondersteund door kristalhelder stereo geluid. Deze video slot machine zit echt boordevol met extra’s ! Om volledig van dit spel te genieten heb je een 3D bril nodig met rode en blauwe glazen. Je speelt dan echt 3D op een manier die je nog nooit hebt ervaren. Jij ziet de zilveren baren en munten alsof ze echt zijn! Wil je gewoon 2D spelen dan kan dat ook door op het 3D symbool te klikken rechtsboven op de kast.

Spelen op deze 3D slot

De Sterling Silver 3D heeft 5 rollen met 25 win lijnen. Het Sterling Silver Wild symbool helpt je om winnende lijnen te creëren wanneer dit symbool op de middelste rol valt. Of je krijgt multipliers variërend van 2x tot 10x je prijs, zelfs tijdens de Free Spins! Het Sterling Silver Scatter symbool is misschien wel de beste van allemaal: 3 van deze ergens op rol 2 , 3 en 4 en je krijgt 15 retriggering Free Spins.

Je speelt met een inzet variërend van 0,01 credit tot 0,25 op een lijn , en een maximale inzet van 31,25 credits met een haalbare winst tot 400.000 credits in het basisspel, en het dubbele bij de free Spins! Dan heb je ook nog het gokspel:de Sterling Silver Gamble functie. Hier kan je verliezen, verdubbelen of zelfs je inzet verviervoudigen als je de juiste kleur van de mysterie kaart raadt. Alles wat glinstert is goud, maar puur zilver is een verdomd goed alternatief, en bij Kroon Casino hebben ze er genoeg van. Speel deze unieke 3D kast nu!