web analytics

Random Runner gokkast

Random Runner gokkast

Random Runner gokkast informatie

De wat oudere spelers onder ons kennen hem allemaal: de RandomRunner. Random Runner kon je vroeger spelen in ieder café of snackbar. De Random Runner is de voorloper van alle gokkasten met een onder en boven spel zoals je die nu nog steeds ziet. De Random Runner fruitautomaat was namelijk de eerste gokkast met een onder en boven spel, een trendsetter dus!

De populariteit was mede te danken aan de grote uitbetalingen van de Random Runner. Als deze kast eenmaal begon te geven was er geen houden meer aan ! Ook Fruitkingsplaza (van MyJackpotCasino) heeft de Random Runner gokkast in zijn aanbod. Andere aanbieders hebben ook een soort random runner in hun assortiment, maar niemand heeft de randomrunner zo mooi nagemaakt als fruitkings. Deze speelautomaat is een klassieke fruitmachine met drie rollen in het basisspel(onder) en drie rollen in het topspel(boven).

In het basisspel speel je op 1 win lijn, met uitzondering van het ster symbool dat cris-cross telt. Als je drie willekeurige sterren krijgt, dan geeft dit een winst van twintig credits op het basisspel. Je kunt er nu voor kiezen om de punten naar het top spel te verplaatsen waar je de grote prijzen kunt winnen ! In het bovenspel van deze gokkast kan worden gespeeld als je vier punten of meer hebt gewonnen in het basisspel. In het topspel speel je met een inzet van minimaal vier credits met vijf winlijnen, laat de prijzen maar komen!

Random Runner bij FruitkingsPlaza

FruitkingsPlaza is al jaren een goed en vertrouwde aanbieder van de bekende gokkasten uit de gokhallen en horeca zoals de Random Runner gokkast , Mix&Match Runner en SuperFlush 500. Door de hoge uitbetalingspercentages en fraaie game play zijn de gokkasten erg populair bij spelers. Je kunt gratis spelen met 50 credits per dag om te oefenen zonder echt geld. Dat is erg fijn als je een gokkast eerst wat beter wilt leren kennen. Wil je dan voor echt geld gaan spelen? Dan kan je credits opwaarderen via o.a. iDeal.

Random Runner gokkast conclusie

De RandomRunner gokkast is een echte fijne en klassieke fruitautomaat. Door de introductie van het beroemde bovenspel is het een echte trendsetter geworden! Hij geeft je oude vertrouwde gevoel weer terug van die mooi gokkast in het café of de gokhal. Probeer helemaal gratis ook eens de andere gokkasten op FruitkingsPlaza. Wil je de Random Runner spelen maar dan met grotere inzetten? Dan bij je Bij Vip Powerlounge aan het goede adres!

Bij Vip Powerlounge kan je ook alle klassieke gokkasten spelen maar dan met een inzet die tien keer zo hoog is dan normaal! Voor de echte VIP highroller dus. De prijzen zijn bij VIP Powerlounge natuurlijk ook tien hoger dan normaal! Klik op een van onderstaande banners, meld je aan en ontvang een 100% welkomstbonus tot 100 euro!